Κλινικά αποδεδειγμένο προϊόν μεγέθυνσης πέους, πιστοποιημένο από CE, εξαιρετικά αποτελεσματικό και ασφαλές.

Πως δουλεύει η SizeGenetics ™

Φανταστείτε έναν εκπαιδευτή στην άρση βαρών. Καθώς εκπαιδεύεται στην άρση βαρών, προσθέτοντας προοδευτικά περισσότερα βάρη, το σώμα και οι μύες του εκπαιδεύονται στο να τεντώνονται και μαθαίνουν να ανυψώνουν όλο και περισσότερα βάρη.

Όσο οι μύες δουλεύουν, δημιουργούνται σχισμές στα μυϊκά ινίδια. Δεδομένου ότι οι μύες θεραπεύονται από τις πρωτεϊνες που παράγει ο οργανισμός, αυτό σημαίνει πρακτικά ότι τα μυϊκά ινίδια ξανακλείνουν και ότι ο μυς γίνεται μεγαλύτερος, πιο σταθερός και κρατά περισσότερο αίμα, καθώς μεγαλώνει. 

Η συσκευή μεγέθυνσης πέους λειτουργεί με ανάλογο τρόπο.

Απλά συνδέοντας τη συσκευή SizeGenetics ™ στο πέος σας, σας παρέχει μια σταθερή, συνεχή και απαλή υπερέκταση κατά μήκος του Corpora Cavernosa (το τμήμα του πέους που κρατά το αίμα κατά τη διάρκεια στύσης) .

Αυτή η απαλή, ανώδυνη υπερέκταση των κυττάρων μέσα στο Corpora Cavernosa αναγκάζει τα κύτταρα να διασπαστούν. Ακριβώς όπως στην οικοδόμηση των μυών, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης των κυττάρων, τα υγιή νέα κύτταρα δημιουργούνται, επιτρέποντας το πέος σας να γίνει μεγαλύτερο. Και με μια μεγαλύτερη Corpora Cavernosa, το πέος σας μπορεί να κρατήσει περισσότερο αίμα, που σημαίνει ότι θα απολαύσετε επίσης περισσότερες και αποτελεσματικές στύσεις.

Όσο μεγαλύτερη είναι η έλξη μια συσκευής τόσο καλύτερα και ταχύτερα θα είναι τα αποτελέσματα σας. Η συσκευή SizeGenetics ™ προσφέρει μαζικά 2.800 γραμμάρια έντασης (σχεδόν 50% περισσότερο από ό,τι άλλες κορυφαίες συσκευές), μπορείτε έτσι να διευρύνεται το πέος σας γρηγορότερα και με καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Ο μηχανισμός έλξης SizeGenetics ™ είναι εντελώς ανώδυνος, 100% ασφαλής, και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα!

Η SizeGenetics ™ λειτουργεί για το Σύνδρομο Καμπτού Πέους

Curvature of the penis

Το σύνδρομο καμπτού πέους, επίσης γνωστό και ως Peyronies, είναι μια κατάσταση που προκαλεί καμπυλότητα του πέους. Αυτό μπορεί να εμποδίσει την υγιή εμφάνιση του πέους, να προκαλέσει δυσφορία, και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να καταστήσει το σεξ δύσκολο ή και αδύνατο, το οποίο επηρεάζει σημαντικά την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση του ατόμου.

Η SizeGenetics ™ είναι μια ιατρική συσκευή τύπου 1 που μπορεί να βοηθήοει στη βελτίωση ή διόρθωση καμπυλότητας πέος που προκαλείται από Peyronies. Έχουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες οι οποίοι έχουν ισιώσει με επιτυχία τα πέη τους, χρησιμοποιώντας τη συσκευή SizeGenetics ™ .

Η συσκευή SizeGenetics ™ ενδείκνυται για το Σύνδρομο μικρού πέους; (Micro Penis Syndrome)

Το σύνδρομο μικρού πέους είναι μια ιατρική κατάσταση που προκαλεί ένα ασυνήθιστα μικρό πέος, συνήθως κάτω από 4 εκατοστά στο μήκος. Αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στο σεξ, καθώς και έντονη ψυχολογική δοκιμασία.

Εάν πάσχετε από το σύνδρομο μικρού πέους και θέλετε να μάθετε αν η SizeGenetics ™ θα μπορούσε να σας βοηθήσει, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σήμερα

Κλινικά αποδεδειγμένο, Ιατρικό προϊόν

Η SizeGenetics ™ έχει πολλές ιατρικές θεωρήσεις, έχει υποστεί εκτεταμένη επιστημονική έρευνα και κλινικές μελέτες από επιστήμονες και γιατρούς από Η.Π.Α. και Δανία, και έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγέθυνση πέους.

Ως πιστοποιημένο ιατρική συσκευή η SizeGenetics ™ έχει εγκριθεί για χρήση έπειτα από αυστηρούς κανονισμούς FDA. Κάθε συσκευή έχει κατασκευαστεί με τις αυστηρότερες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας σε ελεγμένες εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας ιατρικής ποιότητας συστατικά.

Αυτό σημαίνει ότι η SizeGenetics ™ είναι χωρίς κίνδυνο και ασφαλής συσκευή στη χρήση, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη SizeGenetics ™ με 100% εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι η υγεία και η ασφάλεια σας είναι εξασφαλισμένη, και ότι η συσκευή σας θα λειτουργήσει για σας.

Μην επιλέξετε μια κατώτερη, μη εγκεκριμένη συσκευή, και αποφύγετε τις επικίνδυνες και επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό τη μεγέθυνση του πέους σας. Χιλιάδες άνδρες σε όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς και εσάς, έχουν χρησιμοποιήσει την κλινικά αποδεδειγμένη SizeGenetics ™ συσκευή με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για να μεγενθύνουν ή να ισιώσουν τα πέη τους.

Παραγγείλετε τη δική σας SizeGenetics ™ συσκευή σήμερα και δείτε το πέος σας να μεγενθύνεται σύντομα !

Ένα μεγαλύτερο πέος μπορεί να κάνει μεγάλη διαφοράς στην προσωπική σας ζωή, στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας, και στη σεξουαλική ζωή σας. Οι σκέψεις σας τη στιγμή του σεξ για την εμφάνιση και το μέγεθος του πέους σας μπορεί να σας στοιχίσει τη στιγμή με τη σύντροφό σας. Η ανησυχία σας μπορεί να είναι αρκετή να σας κρατήσει μακριά σεξ εντελώς. 

Παραγγείλτε τη SizeGenetics ™ τώρα και ξανακερδίστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση στην κρεβατοκάμαρα.