100% εγγυημένη μεγέθυνση πέους ή τα χρήματά σας πίσω! SizeGenetics ™ σας υπόσχεται ασφαλή και γρήγορη διεύρυνση πέους.

Με κάθε αγορά SizeGenetics ™ έχετε έως έξι μήνες εγγύηση επιστροφής χρημάτων (180 ημέρες), που σημαίνει ότι η συσκευή σας είναι εγγυημένο ότι θα λειτουργεί για εσάς, ή θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω!

Εγγυημένο ότι θα εργαστεί για εσάς ή τα χρήματά σας πίσω!

100% εγγυημένη μεγέθυνση πέους ή τα χρήματά σας πίσω! SizeGenetics ™ σας υπόσχεται  ασφαλή και γρήγορη διεύρυνση πέους.

Εγγυημένο ότι θα εργαστεί για εσάς ή τα χρήματά σας πίσω!

Η SizeGenetics ™ καταργεί όλο τον κίνδυνο από την αγορά μιας συσκευής για διεύρυνση πέους. Είναι κλινικά δοκιμασμένη και αποδεδειγμένη ότι λειτουργεί, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε με πλήρη εμπιστοσύνη τη SizeGenetics ™ και ότι θα μεγενθύνετε το πέος σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Η εγγύηση 6 μηνών (180 ημερών) επιστροφής χρημάτων είναι η υπόσχεση ότι η SizeGenetics ™ θα λειτουργήσει για εσάς ή αλλιώς θα σας επιστρέψουμε την πλήρη τιμή αγοράς σας. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, και τα πάντα κερδήσετε!

ΕγγυήσειςSizeGenetics ™:

  • Η ασφάλειά σας – οι συσκευές μας έχουν δοκιμαστεί κλινικά και έχουν πιστοποιηθεί ως ιατρικές συσκευές τύπου 1. Χρησιμοποιήστε τη SizeGenetics ™ σύμφωνα με τις οδηγίες και δεν θα αντιμετωπίσετε τραυματισμό.
  • Μεγέθυνση Πέους– Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η SizeGenetics ™ είναι η πιο αποτελεσματική συσκευή επέκτασης πέους που διατίθεται στην αγορά. Είμαστε υποστηριζόμενοι από κλινικές δοκιμές, ιατρικές θεωρήσεις, από χρόνια έρευνας και πραγματικές μαρτυρίες χρηστών, αποδεικνύοντας έτσι ότι η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει για όλους, ακόμη και για εσάς!

Η 6μηνη εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι πολύ απλή, γιατί πιστεύουμε ότι το 100% SizeGenetics ™ θα λειτουργήσει για εσάς.

Απλά χρησιμοποιήστε τη συσκευή SizeGenetics ™ για 120 συνεχόμενες ημέρες (4 μήνες). Στην απίθανη περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε αποτελέσματα, να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας και να επιστρέψετε τη συσκευή σας.

Έχετε 6 μήνες (180 ημέρες) από την ημερομηνία της παραγγελίας σας να χρησιμοποιήσετε και να επιστρέψετε τη συσκευή σας σε περίπτωση που δε δείτε καθόλου αποτελέσματα από τη χρήση της.

Γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για 4 μήνες; Ενώ οι πιο πολλοί από τους πελάτες μας θα αρχίσουν να βλέπουν αποτελέσματα από τη χρήση της συσκευής μέσα στις πρώτες λίγες εβδομάδες, η ταχύτητα στην εμφάνιση αποτελεσμάτων διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Με τη χρήση της συσκευής SizeGenetics ™ για 4 μήνες, θα έχει δοθεί επαρκής χρόνος για τη συσκευή να λειτουργήσει για εσάς.

Επιλέξτε τη SizeGenetics ™ γιατί είναι τελείως ακίνδυνη – σας εγγυόμαστε ότι θα επεκτείνει το μήκος του πέους σας (γρήγορα και με ασφάλεια) ή τα χρήματά σας πίσω!

Ιατρικές Επικυρώσεις SizeGenetics™

Dr. Jorn Siana
Specialist in General and Plastic Surgery.
Read More

Dr. Finn Knudsen
Specialist in Plastic Surgery.
Read More