δημιουργήθηκε αρχικά για να επωφεληθούν πάσχοντες από καμπυλότητα πέους (κυρτό πέος), και σε αντίθεση με πολλές άλλες συσκευές, είναι σχεδιασμένη να παρέχει μέγιστη άνεση, επιτρέποντάς σας να πετύχετε σταθερἀ μακρύτερο πέος.

Η SizeGenetics ™ μπορεί να βοηθήσει να ισιώσετε το πέος σας !

Μήπως πάσχετε από κυρτό πέος; Επηρεάζει την αυτοπεποίθησή σας και την ερωτική σας ζωή; Μην ανησυχείτε. Είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Δεν είσαι ο μόνος. Υπάρχουν παντού άνθρωποι που πάσχουν από διάφορους βαθμούς και επίπεδα κυρτών πέων.

Αλλά υπάρχει λύση. Το πέος σας δεν χρειάζεται να είναι πάντα κυρτό.

Στην πραγματικότητα, η συσκευές μεγέθυνσης πέους, όπως η συσκευή SizeGenetics ™, έχουν χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες υγείας για να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που θέλουν να πετύχουν να ισιώσει το πέος τους. Η συσκευή κάνει το πέος να δείχνει πιο ίσιο και πιο εντυπωσιακό!

Τα οφέλη της συσκευής SizeGenetics ™ είναι δύο:

  • Ισιώνει το πέος σας: Χρησιμοποιήστε τη συσκευή για να ισιώσει το πέος σας με απαλό τέντωμα κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Έτσι το πέος σας θα φαίνεται πιο εντυπωσιακό, τόσο για εσάς όσο και για τη σύντροφό σας.
  • Επεκτείνει το πέος σας: Πέραν του ότι βοηθά να ισιώσει το πέος σας, η συσκευή μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μεγέθυνση του πέους κατά εκατοστά!

Ασθένεια Peyronies

Η Ασθένεια Peyronie (επίσης γνωστή ως σύνδρομο κυρτού πέους) είναι μια ιατρική κατάσταση που προκαλεί καμπυλότητα του πέους.

Η ακριβής αιτία της ασθένειας Peyronie είναι άγνωστη. Πιστεύεται ότι προκαλείται από τη διαρροή του αίματος από κατεστραμμένα αιμοφόρα αγγεία σε άλλα μέρη του πέους. Αυτό προκαλεί ουλώδη ιστό (ινώδη πλάκες) να αναπτυχθεί κατά μήκος του άξονα του πέους, που οδηγεί είτε σε μια καμπυλότητα του πέους είτε σε δημιουργία σχήματος κλεψύδρας.

Υπάρχει μια ποικιλία από χειρουργικές θεραπείες για την Peyronies αλλά αυτά δεν είναι χωρίς κινδύνους. Θα πρέπει κανονικά να περιμένετε μέχρι η καμπυλότητα να έχει αναπτυχθεί πλήρως πριν κάνετε οπιαδήποτε επέμβαση, και αυτό μπορεί να διαρκέσει για διάστημα 12-18 μηνών. Και εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η χειρουργική επέμβαση να σας αφήσει με ένα μικρότερο πέος στο τέλος.

Αλλά υπάρχει μια άλλη επιλογή !

Μελέτες έχουν δείξει ότι το τέντωμα του πέους με τη χρήση μιας συσκευής έλξης σαν τη SizeGenetics ™ μπορεί να είναι αποτελεσματική στη μείωση της καμπυλότητα και στην αύξηση του μήκους του πέους

Πράγματι, η SizeGenetics ™ είναι τύπου 1 ιατρική συσκευή που αρχικά δημιουργήθηκε από τον  Δρ. Jorn Σιάνα  για να βοηθήσει περιπτώσεις κυρτότητας πέους !

Πετύχετε ένα ίσιο και μακρύτερο πέος

Γνωρίζατε ότι όταν το πέος σας είναι ίσιο δείχνει και είναι μακρύτερο;

Όπως βλέπετε το πρόβλημα είναι ότι η κάμψη στο πέος σας μπορεί να σας δώσει τη λανθασμένη εντύπωση ότι το πέος σας είναι μικρότερη από ό, τι πραγματικά είναι. Μπορεί να έχετε ένα μεγάλο πέος, αλλά μην το ξέρετε! Η καμπυλότητα του πέους μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας, κάνοντάς σας λιγότερο αποτελεσματικό εραστή στην κρεβατοκάμαρα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Η SizeGenetics ™ θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε το πραγματικό μέγεθος του πέους σας. Και επειδή μπορεί να επεκταθεί ακόμη και το μήκος του σε εκατοστά, η συσκευή SizeGenetics ™ μπορεί να σας δώσει ένα πέος που θα σας κάνει πραγματικά περἠφανους.

Η SizeGenetics ™ διαθέτει πολλαπλών κατευθύνσεων MDA, και 58 τρόπους να πετύχετε τη μέγιστη άνεση για εσάς μέσω του Comfort System. Όλα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μέγιστη άνεση και στήριξη για την καμπυλότητα του πέους.

Πολλοί μεγεθυντές πέους απλώς δεν μπορούσαν να φορεθούν από Peyronies πάσχοντες. Αλλά με τη SizeGenetics ™ μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή θα σας ταιριάζει και ότι θα παρέχει μέγιστη άνεση, που σημαίνει ότι μπορείτε να τη φοράτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα .

Παραγγείλτε τη SizeGenetics ™ σήμερα και κερδίστε πίσω την αυτοεκτίμησή σας στην κρεβατοκάμαρα.